Не разчитайте само на вода и лимон



Ключовият елемент в тази популярна комбинация за отслабване е водата. Проучванията сочат, че ако изпиете 400 мл вода веднага след ставане сутрин, повишавате метаболизма си драстично. Освен това консумацията на вода има значителни предимства за вашето здраве.
През нощта тялото ни се лишава от водата и има нужда да си набави необходимото количество сутринта Ако към водата добавите богатия на витамин С лимон и малко мед, получавате чудесна комбинация за отслабване и здраве.
И така ако запазите непроменен режима си за отслабване – хранене и тренировки, но добавите пиенето на повече вода – топла, с лимон и мед веднага след ставане, ще повишите метаболизма си дотолкова, че да постигнете желаното отслабване по-бързо от очакваното. Така тялото ви ще изгаря повече калории за по-кратко време. Така топлата вода и лимон ще помогнат на началното ви отслабване, но не забравяйте, че както при всички останали методи за отслабване – след известно време организмът ви ще привикне и няма да отслабвате толкова бързо.
За да постигнете ефективно отслабване трябва да имате подходящ хранителен режим и да го спазвате. Топлата вода с лимон може да бъде само една полезна добавка към вашата диета, но не можете да разчитате на нея като на основен метод за отслабване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар